Astazi se lanseaza Brasov Leo Academy

Astazi se lanseaza Brasov Leo Academy

Astazi, in cadrul Zilelor Universitatii Transilvania din Brasov, de la ora 14:00, in Muzeul Prima Scoala Romaneasca, are loc primul curs din cadrul Brasov Leo Academy, informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE. Evenimentul are rolul de a anunta lansarea platformei de invatare si dobandire a competentelor practice pentru viitorii practicieni in publicitate, gandita de Facultatea de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania din Brasov si Leo Burnett Romania.

Primul curs va avea tema "O incursiune in istoria publicitatii" si va fi predat de catre Lorand Balint. La fiecare doua saptamani, specialistii Leo Burnett vor fi prezenti la cursurile si seminariile de Mijloace si Promovare, din cadrul programului de masterat Gestiunea Campaniilor de Imagine, in calitate de lectori invitati.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related