Agricover a lansat AgriTelVerde, serviciul de Asistenta Clienti semnat de ATELIER SAPTE

Agricover a lansat AgriTelVerde, serviciul de Asistenta Clienti semnat de ATELIER SAPTE

ATELIER SAPTE a castigat la finalul anului trecut pitch-ul organizat de Agricover pentru dezvoltarea identitatii si a campaniei de lansare a Serviciului de Asistenta Clienti. Denumit AgriTelVerde, serviciul faciliteaza comunicarea cu fermierii si ofera solutii problemelor cu care se confrunta acestia. Campania de comunicare a AgriTelVerde este una integrata si se deruleaza incepand cu luna martie  in mediul online, presa scrisa, OOH, dar are si o componenta de comunicare interna si signalistica in zonele de servicii Agricover din toata tara, anunta un comunicat din partea agentiei.

AgriTelVerde le permite operatorilor Agricover sa raspunda solicitarilor venite din partea clientilor, fiind un instrument care permite imbunatatirea serviciile oferite de companie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related