[AdLife] Ruxandra Petrescu: In paralel lucrez la invitatiile de nunta ale prietenilor. Cateodata, la intreg conceptul evenimentului.

[AdLife] Ruxandra Petrescu: In paralel lucrez la invitatiile de nunta ale prietenilor. Cateodata, la intreg conceptul evenimentului.

Cu background de jurnalist, Ruxandra Petrescu (Creative Director, GRUP SAPTE) a ales sa isi exprime creativitatea si in formularea intrebarilor, nu doar a raspunsurilor, construind un intreg dialog cu ea insasi pentru AdLife, flatandu-se, contrazicandu-se sau cerandu-si detalii suplimentare. In fata acestei situatii, nu am avut decat sa ma las pe spate si sa urmaresc ce ne-a pregatit. Enjoy!

Ruxandra isi sustine orice concept creativ printr-o demonstratie matematica. Pentru acest interviu, a plecat de la ipoteza ca articolul trebuie sa respecte o anumita structura, a ajuns la concluzia ca "se incheaga mai bine" daca are intrebari si raspunsuri, asa ca acum ne demonstreaza, punandu-si singura intrebarile noastre si raspunzand constiincioasa la ele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Ruxandra Petrescu
acum 11 ani
grup sapte se citeste atelier sapte ;-)


Branded


Related