Zazou.ro - o noua dimensiune a pasiunii pentru ciocolata

Zazou.ro - o noua dimensiune a pasiunii pentru ciocolata

Proiectul inceput de Ionela Toma (Senior Copywriter, pastel) mi-a amintit de un cantecel al copilariei, pe care l-as adapta asa: "Intr-o agentie de ciocolata/Statea o copywriter-ita minunata/ Ce culoare-avea ciocolata pe care o testa?". Neagra, va spun eu. Ionela testeaza si face review-uri diferitor tipuri de ciocolata neagra, dar si locurilor unde se poate manca acest dulce pentru Zazou.ro, un site numai si numai despre ciocolata creat de ea impreuna cu inca un prieten. De la alba la neagra, cu lapte si alune, de la concursuri si cofetarii la interviuri cu indragostiti de ciocolata, Zazou acopera tot. In asteptarea Noptii Agentiilor care la pastel este despre fericire, Ionela ne-a povestit mai multe despre Zazou. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pastel

pastel este o agentie de comunicare independenta, cu o istorie de peste 10 ani pe piata, care ofera experiente de brand integrate. La pastel credem ca ideile de succes sunt idei integrate. Acestea au puterea de a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated