[Noaptea Agentiilor 2014] Cu vata pe bat in mana stanga si balonul in cea dreapta, prin TBWA

[Noaptea Agentiilor 2014] Cu vata pe bat in mana stanga si balonul in cea dreapta, prin TBWA

De la pastel, am luat TBWA-Happy-mobilul pana la Piata de Flori (fapt divers: pe jumatate demolata chiar ieri). Imediat ce urci cu liftul pe baza de amprenta (de care inca nu suntem siguri ca e pe bune sau nu) la etajul 3 de la The Ark, intri in micul univers TBWA unde aseara rasarea imediat, din dreapta, “coltul cu vata pe bat”, unde te intampina o fata cu o palarie albastra, foarte spiridusa, generand norisori lipiciosi de culoare roz pentru doritorii care aproape faceau coada - chiar la ora tarzie la care am ajuns noi. (Eu, una, am ales sa nu mananc vata, ci sa o folosesc in scop editorial, apoi sa o pasez colegilor flamanzi.) Apoi am luat-o cu totii haihui prin agentie, condusi de copy-ul Alexandra Bombita, sa cunoastem lume pentru ca, bineinteles, o petrecere e facuta in primul rand de oameni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related