Lowe & Partners dezvolta pentru Clear o aplicatie care le traduce barbatilor ce spun femeile

Lowe & Partners dezvolta pentru Clear o aplicatie care le traduce barbatilor ce spun femeile

Pornind de la diferentele dintre barbati si femei, Lowe & Partners a dezvoltat o campanie interactiva online ce isi propune sa educe publicul masculin cu privire la importanta alegerii unui sampon creat special pentru ei. Scopul final al campaniei este, conform unui comunicat din partea agentiei, sa semnaleze intr-un mod distractiv diferentele dintre produsele de ingrijire dedicate fiecarui gen.

In centrul campaniei se afla aplicatia pentru Facebook Clear Translator. Dedicata barbatilor, aceasta isi propune sa fie un facilitator al dialogului dintre cele doua sexe. Barbatii pot gasi aici traducerea pe limba femeilor a mai multor lucruri pe care si-ar dori sa le spuna acestora. "Diseara ma duc la meci", devine "Scumpo, nu ma duc la meci pentru mine, ma duc la meci pentru noi!". Aplicatia are si o componenta de concurs. Utilizatorii pot inscrie in aplicatie mesaje pe care nu stiu cum sa le comunice partenerelor sau pot inscrie mesaje pe care le-au tradus ei deja pe limba femeilor. Marele premiu este transformarea mesajului castigator in subiectul unui videoclip realizat de Sector 7. Alte premii: 1000 de tricouri cu mesaje pentru partenere, 3 super camere video. Aplicatia este disponibila in perioada 14 martie – 11 aprilie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related