[Noaptea Agentiilor – the inside story] Digital. Unplugged. Party?

[Noaptea Agentiilor – the inside story] Digital. Unplugged. Party?

Pentru ca, oricat am vrea, nu putem ajunge peste tot la Noaptea Agentiilor, dar vrem sa stim cum au iesit toate petrecerile, anul asta am invitat cate un reprezentant cu vorbele si aparatul foto la el sa spuna cat mai creativ cum le-a iesit party-ul. In continuare, Ioana Andronie povesteste cum a fost la PQB communication designers la Noaptea Agentiilor 2014.  

Intr-o cladire veche de pe Calea Victoriei exista o agentie care se ocupa cu noul si se joaca mereu cu digitalul – PQB communication designers.

Stim ca digitalul ne iubeste neconditionat, dar noi nu suntem pregatiti pentru o relatie exclusiva. De aceea ne-am hotarat ca, pentru o seara, sa ne jucam offline cu lucrurile de care ne bucuram in online. Am luat digitalul cu noi si i-am aratat cum ne distram la o petrecere adevarata. Am vrut sa ii aratam cine suntem cu adevarat, ce facem atunci cand el nu ne este alaturi si am vrut sa cunoastem oameni noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related