Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in martie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in martie 2014

Sectorul Ingrijire corporala & Cosmetice a generat in luna martie a acestui an peste 12.500 de aparitii in online, cu aproape 4% mai multe ca in luna februarie, si un viewership de peste 39 milioane. Vizibilitatea sectorului a scazut cu 12% in presa online, insa a crescut cu 1% pe bloguri & forumuri si cu 6% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Ingrijire corporala & Cosmetice in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna martie de catre AVON, L'Oreal Paris si Nivea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related