Ultimele 3 zile de inscriere la editia a VI-a a Cupei Agentiilor la Fotbal

Ultimele 3 zile de inscriere la editia a VI-a a Cupei Agentiilor la Fotbal

Publicitarii cu sau fara talent, dar cu fler de sportivi sunt invitati sa se inscrie pana pe 25 aprilie, ora 23:59, la cel mai dinamic pitch al anului, Cupa Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff. Inscrierea se face pe baza unei taxe de participare de 200 de euro/echipa si trimitand formularul de inscriere la adresa [email protected]. Se pot inscrie maxim 32 de echipe, iar alte informatii necesare participantilor sunt disponibile pe site-ul competitiei cupaagentiilor.ro/fotbal.

Evenimentul va avea loc pe 15 si 16 mai la Club Daimon din Bucuresti. In prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar in cea de-a doua turneul final si festivitatea de premiere. Fiecare echipa va trebui sa fie prezenta maxim 2 ore in fiecare zi a Cupei, chiar daca doritorii sunt incurajati sa ramana dupa timpul si pofta lor.

Pana in acest moment sunt inscrise in competitie 8 reprezentative din marcom, agentii si clienti: Geometry Global, Infinit Solutions, Viva Advertising (Viva Team), Carturesti, Grup Sapte (Galacticii Grup Sapte), pastel (Kvantu’ pastel), Lowe Group (F.C. Lowe – One Big Band) si Ad Production (Ad Production Team). Aici puteti vedea situatia actualizata a inscrierilor, precum si a logo-urilor sportive inscrise in competitia creativa dedicata Cupei.

Competitia de logo-uri este deschisa pana pe 5 mai. Acestea trebuie sa ajunga in format web si print, tot pe adresa [email protected], ele fiind publicate pe site-ul competitiei pe masura ce sunt inscrise.

Pe langa titlul cel mai disputat de Agentia Anului la Fotbal, vor mai fi acordate si alte distinctii: Premiul II, Premiul III, Premiul pentru cel mai creativ logo sportiv, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol si Cea mai infocata galerie.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related