8 virale castigatoare la Webby Awards (din 2007 pana in prezent)

8 virale castigatoare la Webby Awards (din 2007 pana in prezent)

Cea de a 18a editie a The Webby Awards si-a anuntat saptamana asta castigatorii. Cele mai tari proiecte din online au fost premiate si, odata cu ele, si cele mai bune agentii care le-au realizat. Printre categorii, de vreo 8 ani incoace, se regaseste si “Viral”, o sectiune in care sunt recunoscute meritele celui mai viral dintre toate viralele anului, fie ca e un clip muzical sau o glumita care le-a placut unor milioane de oameni, fie ca e o mica animatie. Va propun sa ne uitam peste viralele castigatoare de pana acum. Nu dureaza mult si sunt bune. 

Incepem, firesc, cu premiatul editiei din 2014, si anume revealul pe care Jimmy Kimmel l-a facut unui alt viral, "Worst Twerk Fail EVER - Girl Catches Fire". Pe scurt, e filmuletul ala in care o fata ia foc pentru ca vrea sa dea intr-un fel anume din fund, clip pe care Kimmel l-a deconspirat in emisiunea lui, aratand ca e fals si a fost gandit de echipa lui. O reteta de viral, pana la urma:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related