A treia editie ICEEfest are loc pe 12 si 13 iunie la Baneasa Shopping City

A treia editie ICEEfest are loc pe 12 si 13 iunie la Baneasa Shopping City

Interactive Central and Eastern Europe Festival (ICEEfest) ajunge in 2014 la a treia editie si se va desfasura pe 12 si 13 iunie la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, informeaza un comunicat din partea Think Digital.

Evenimentul reuneste in cele 2 zile companii mari din industria de comunicare digitala globala care vor prezenta participantilor ce e nou pentru Europa Centrala si de Est. Pe langa prezentele constante - Facebook, Google, Yahoo!, Skype/Microsoft – la aceasta editie vor participa si Twitter, Shazam, AppNexus sau Xaxis.

Astfel, conferinta va debuta cu prezentari despre viitorul marketingului digital, apartinand unor specialisti de la Twitter, Skype, Facebook si Yahoo. In partea a doua a zilei, scena va fi ocupata de reprezentantii unor branduri majore care produc continut online precum Forbes, BBC si UpComing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related