IAB Mixx Awards Romania 2013 si-a desemnat castigatorii

IAB Mixx Awards Romania 2013 si-a desemnat castigatorii

Industria de publicitate online din Romania si-a desemnat pe 6 iunie 2013 castigatorii, in cadrul celei de-a doua editii IAB Mixx Awards Romania. Gala de premiere s-a desfasurat ca parte a ICEEfest, arata un comunicat emis de IAB Romania.

Cele mai multe premii au mers la Interactions, cu 4 distinctii obtinute in concurs, inclusiv premiul pentru cea mai buna campanie realizata.

[UPDATE] "In acest moment avem cel putin un premiu sau nominalizare in competitii importante pentru aproximativ 80% dintre brandurile pentru care lucram sau pentru care am lucrat - Mega Image, Kit Kat, SEAT, Groupama, Clickshop, Joe, Mediapost Hit Mail, Mobexpert si Maggi. Obiectivul pentru anul viitor ar fi sa ajungem cat mai aproape de 100%. Felicitari pentru reusita intregii noastre echipe: Irene Catan, Roxana Nita, Courtney Moreira, Roxana Sava, Alice Mihalache, Andreea Stan, Adriana Postescu, Diana Angheluta, Catalina Ilie, Catalin Raescu, Daniel Nicorescu, Radu Dalbea si Andrei Pop", a declarat Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated