Infinit Solutions intra intr-un parteneriat global cu Stefanini

Infinit Solutions intra intr-un parteneriat global cu Stefanini

Compania internationala de IT Stefanini a anuntat ca intra intr-un parteneriat global cu agentia romaneasca Infinit Solutions. Aceasta initiativa vine pentru a putea oferi servicii complete clientilor celor 2 companii, Stefanini aducand parteneriatului oportunitatea unei infrastructuri globale, iar Infinit Solutions expertiza de marketing si digital, conform unei declaratii facute de Alexandru Cernatescu pentru IQads.

"Sunt foarte mandru de acest parteneriat, in primul rand ca roman, si apoi ca CEO si Co-fondator al Infinit. Romania are de oferit multa valoare si talent, si acest tip de parteneriat permite ca acest lucru sa se intample la scara foarte larga. Sunt de asemenea fericit ca Stefanini ne-a ales pe noi, ca vor integra serviciile noastre in oferta permanenta pe care o au pentru clientii lor si ca vom putea folosi resursele lor vaste de development pentru a livra unor clienti regionali specifici", a declarat Alexandru Cernatescu (CEO & Co-Fondator, Infinit Solutions Agency).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related