Un nou client in portofoliul THE PRACTICE: Saint-Gobain Rigips

Un nou client in portofoliul THE PRACTICE: Saint-Gobain Rigips

THE PRACTICE anunta intrarea in portofoliul sau a unui nou client - Saint-Gobain Rigips - pentru care va oferi servicii de consultanta strategica in comunicare, dezvoltare si implementare de proiecte ce vizeaza informarea corecta si implicarea activa a grupurilor tinta ale companiei (incluzand mass-media, furnizori, specialisti si parteneri de business) si comunicare dedicata cumparatorilorParteneriatul dintre cele doua companii vine in urma unei licitatii la care au participat mai multe agentii de relatii publice, informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE. 

Saint-Gobain Rigips este liderul segmentului materialelor de constructii pe baza de ipsos din Romania si detine marca lider in categoria de gips-carton. Compania aniverseaza anul acesta 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, de comunicarea acestui eveniment ocupandu-se THE PRACTICE. Compania Rigips® a intrat pe piata noastra in 1994, din 2005 devenind parte a renumitului grup mondial Saint-Gobain.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related