Si publicitarii raman uneori fara cuvinte: Ines Staicu (Senior Account Manager, Ogilvy) a incetat din viata

Si publicitarii raman uneori fara cuvinte: Ines Staicu (Senior Account Manager, Ogilvy) a incetat din viata

"Si publicitarii raman uneori fara cuvinte. Dar poate ca e mai bine asa pentru ca un om ca Ines merita mai mult decat niste vorbe insirate ordonat pe o pagina."

Ines Staicu, Senior Account Manager Ogilvy, a incetat din viata ieri, vineri, 5 septembrie, la varsta de 54 de ani, dupa o lupta dureroasa cu cancerul.

Ines avea o experienta de peste 17 ani in industria de publicitate, mare parte din ei fiind petrecuti alaturi de Ogilvy Romania.

"Draga Ines, ce meriti tu este sa nu te uitam niciodata. Si n-o sa-ti uitam niciodata zambetul si caldura si privirea si bunatatea si intelegerea si calmul si mai ales eleganta. Eleganta unei colege si a unei femei exceptionale.

Ne despartim mult prea devreme dar nu-ti spunem adio pentru ca, stii, tu vei ramane mereu in inimile noastre asa cum te-am cunoscut: un OM absolut extraordinar."

Inmormantarea va avea loc Duminica, 7 septembrie, la ora 15:00 in cimitirul Straulesti 2 Centura (Soseaua Odaii nr 471), iar pana atunci cei care doresc sa mai petreaca putin timp cu ea o pot face la Biserica Belvedere Crangasi (Str Carvunarilor nr. 2).

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related