Pall Mall, o marca lider din 1899, relansata de 141 si Mindshare in 2006. Imagine That.

Pall Mall (o marca a companiei British American Tobacco), are din luna februarie a acestui an o noua identitate vizuala, dezvoltata la nivel international de 141 Worldwide si transpusa intr-o campanie la nivel local de 141 si Mindshare (ambele parte din grupul Ogilvy).

Pall Mall este una dintre cele mai cunoscute marci de tutun din lume si una dintre acele putine marci care au facut parte continuu din lumea moderna de-a lungul intregului secol 20. Din 1899, cand numele marcii evoca Pall Mall Street din New York, Pall Mall si-a imbogatit in timp semnificatia ca marca. Logo-ul si simbolul heraldic Pall Mall simbolizeaza calitate si stil de viata international, respect al traditiei si in acelasi timp adaptare la evolutia societatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated