Predu [despre tinerii din agentii]: Toti cei de varsta mea vor povesti de nopti si weekend-uri bagate pana ne dadea sangele pe nas. La ei nu mai e cazul.

Predu [despre tinerii din agentii]: Toti cei de varsta mea vor povesti de nopti si weekend-uri bagate pana ne dadea sangele pe nas. La ei nu mai e cazul.

"Mai intai un disclaimer", spune Adrian Preda, director de creatie la Friends\TBWA, cand vine vorba de tinerii cu care lucreaza. "Imi place la nebunie sa lucrez cu oamenii tineri. Sunt un pic si vampir. Imi trag de la ei energie. Ma hranesc cu naivitatea si cu lipsa lor de blazare. Imi place sa-i vad bucurosi cand ii ajut sa ajunga la un raspuns bun pentru un brief. Asta este si motivul pentru care predau la master la FJSC si sunt tutor al ADC".

Habar n-am cine e cel mai tanar din agentie. Cand treci de 40 de ani, toti tinerii din jurul tau iti par niste copii. De-aia, cand au zile de nastere si gem ca au imbatranit, ii amenint cu represalii fizice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related