[Tinerii din agentii - Geometry Global] Diana Serban ne pune in garda: atentie la autocorrect

[Tinerii din agentii - Geometry Global] Diana Serban ne pune in garda: atentie la autocorrect

Am aflat despre Diana Serban (Account Manager, Geometry Global) ca a inceput relatia cu agentia direct cu luna de miere. In prima ei zi, colectivul G2 era pe cale sa se imbarce spre vacanta: urma un teambuilding la munte de toata frumusetea. [Asta da, idee. Sa sarbatorim fiecare coleg nou cu cate-o deplasare.]

De notat: Diana a trecut prin 2 agentii de media pana s-o ia inspre Geometry (pe vremea aceea, G2). Mai stim de ea ca e o fashionista convinsa si ca ar vrea sa aiba propriul magazin de vechituri. Daca vreti s-o cunoasteti mai bine, dar va e rusine sa intrati in vorba cu ea asa, dintr-o data, o puteti stalkui pe blogul personal (sau Facebook). Va zicem noi ca e acolo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related