[Tinerii din agentii - FCB] Rares Gall: Voiam sa iau primul premiu la 19 ani. Fac 20 pe 4 noiembrie, deci aman pentru la anul

[Tinerii din agentii - FCB] Rares Gall: Voiam sa iau primul premiu la 19 ani. Fac 20 pe 4 noiembrie, deci aman pentru la anul

Rares 'Smack' Gall o sa schimbe prefixul in curand, dar tot ramane cel mai "tanar din agentie": si din FCB, unde isi ocroteste in prezent ideile, si din seria noastra pana acum. Smack suna fun pe post de porecla, dar o sa-i zicem Rares.

Rares credea la inceput de tot ca publicitatea e o lume plina de hipioti, artisti si filfizoni. Dar asta nu l-a oprit. E la FCB de vreo 9 luni, a inceput cu un internship. Si e anul I la Comunicare - SNSPA.

S-a pus la 4 ace de la bun inceput: are site, are si CV si portofoliu, are blog, are pagina de Facebook. I-am reprosa totusi ca din martie n-a mai scris pe blog. Ia sa facem calculul - ies cam 9 luni. Pai ce facem aici? Dar e ocupat si cu facultatea, na. Intelegem.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated