[Tinerii din agentii - iLeo] Matei Psatta: Chiar am crezut ca oamenii isi pot calca pe orgoliu pentru binele unei idei sau al unui brand. M-am inselat

[Tinerii din agentii - iLeo] Matei Psatta: Chiar am crezut ca oamenii isi pot calca pe orgoliu pentru binele unei idei sau al unui brand. M-am inselat

Matei Psatta imi trezeste o nevoie de a-mi indrepta unghiile spre gat. Daca ma gandesc ca eu am chiulit in prima zi de facultate pentru ca mi-a fost somn, mai bine nu ma mai gandesc. Nu de alta, dar in prima lui zi de facultate Matei intra in publicitate printr-un internship.

E nascut dupa revolutie. Asta ca sa evidentiez faptul ca e foarte tanar. Dar are deja 4 ani de comunicare in spate. Si un an de antreprenoriat. Si, mai in gluma, mai in serios, a ajuns international. Matei, ne mai linistim si noi? Sa vina si altii din urma.

In timpul de munca organizat ultra-eficient e Head of Social Media & Strategic Planning la iLeo si Co-Founder la The Pole Society. In rest e "descendentul" lui Sorin Psatta, ca doar ii povesteste toata viata pe Facebook. Mai-mai ca imi vine si mie sa ma inscriu in familia Psatta pentru niste remuneratii periodice. Promit sa vin mai des acasa decat el. Nu vreau sa-mi imaginez insa cum e sa fii nevoit sa demonstrezi ca nu esti doar Matei a lu' Sorin a Psattei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related