Seara Young Professionals dedicata marketingului pentru copii

Seara Young Professionals dedicata marketingului pentru copii

Joi, 5 martie, incepand cu ora 19.00 la sediul IAA Romania, IAA Young Professionals revine cu o editie speciala a Serii YP. De data aceasta, ne vom juca de-a intrebarile si raspunsurile pe tema marketingului produselor si serviciilor destinate copiilor.

Intalnirea ii are ca invitati pe Nadia Tataru - Director General Itsy Bitsy FM, Costin Radu - Managing Partner The Geeks, Sabina Strugariu – Psihoterapeut si Oana Hurdubelea - Mum&Master la Kaigo Room.

Cum influentam cumparatorul, dar mai ales, cum ajungem la consumatorul direct al acestor produse? Ce fel de sotron joaca brandurile cu cei mici si cei mari si cum arata un joc de-a marketingul pentru copii luat in serios, cu cifre, solutii si campanii destepte?

Copiii reprezinta un segment important pentru marketeri deoarece, desi ei nu au niciun fel de putere de cumparare, acestia influenteaza deciziile de cumparare ale parintilor lor si reprezinta, la randul lor, consumatorii adulti din viitor. Pornind de la micul dejun si pranz, la haine, gadgeturi IT si vacante, copiii influenteaza mai mult de 50% deciziile asupra acestor subiecte fata de restul familiei.

Prima parte a evenimentului va fi dedicata invitatilor, care ne vor prezenta insight-uri din lumea marketingului dedicat copiilor, precum crearea si consolidarea unui brand pentru copii, pozitionarea in mintea copiilor si tendinte ale marketingului pentru copii.

Cea de-a doua parte este reprezentata de un panel de discutii pe diverse subiecte venite din partea publicului, care vor fi discutate cu invitatii evenimentului.

"In cadrul Serilor Young Professionals dorim sa abordam subiecte de nisa ale industriei si sa le privim din cat mai multe unghiuri. Ma bucur ca de data aceasta a venit randul marketingului catre copii, o zona considerata deseori „gri” din cauza valentelor etice pe care le implica. Este important sa privim la impactul actiunilor noastre ca oameni de marcomm si sa vedem ce putem face mai bine in viitor." considera Ioana Sigarteu (Presedinte IAA Young Professionals).

Asadar, pe 5 martie la Sediul IAA Romania (Calea Victoriei 126, etaj 3, in incinta Teatrului Act), tinerii din marcomm si cei pasionati de acest domeniu sunt invitati la inca o intalnire din seria evenimentelor marca Seara YP: De-a marketingul pentru copii. Pentru mai multe detalii, ne puteti scrie pe pagina de Facebook a evenimentului De-a marketingul pentru copii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related