Feriti-va de femeile imaginare ale lui Predu!

Feriti-va de femeile imaginare ale lui Predu!

Distopii, universuri paralele si o saga de fantezie. Acolo isi au locul femeile lui Adrian Preda (director de creatie la Friends\TBWA). Si nu s-a sfiit sa ne vorbeasca despre ele, cand l-am intrebat despre personajele feminine din reclame, filme si carti de care s-a indragostit. Si nici sa dea un citat din Ava Gardner.

Femeia mea favorita din reclame este Anya Major. Stiu ca nu o recunoaste nimeni dupa nume, dar iata o captura de ecran:


Got it?
Este personajul principal din spotul 1984 al Apple, acum deja apartinand istoriei publicitatii.

In 1983, Chiat/Day l-a angajat pe Ridley Scott (da, acel Ridley Scott! Blade Runner, Alien etc.) sa filmeze spotul pentru noul lor client Apple Computers. Spotul a fost filmat in Londra si regizorul cauta o actrita care sa poata sa arunce un ciocan in ecranul gigantic pe care se proiecta fata lui Big Brother. Castingul a fost un dezastru, actritele si modelele chemate nu puteau nici macar sa roteasca acel ciocan, daramite sa-l arunce la distanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related