[Cine a furat Craciunul] Adrian Preda: Imi plac la nebunie campaniile de Craciun cu un brat de CSR, pentru ca e perioada perfecta pentru asa ceva

[Cine a furat Craciunul] Adrian Preda: Imi plac la nebunie campaniile de Craciun cu un brat de CSR, pentru ca e perioada perfecta pentru asa ceva

Nu e nimic peiorativ in expresia "cine a furat Craciunul". Chiar daca anul e 2020, sarbatoarea e la locul ei. Cand am numit astfel seria noastra in care am povestit cu creativii despre aceasta perioada, ne-am gandit mai mult la "who stole the show". Astazi e randul lui Adrian Preda, Creative Director Friends\TBWA.

Acum cativa ani, de Craciun, el propunea o idee de aplicatie care sa iti identifice cel mai indepartat (geografic) prieten de pe Facebook si sa-i trimita un cadou. Nu a avut prea mult succes si noi credem ca stim de ce. Nu, nu e de la limitarile algoritmului retelei sociale; pur si simplu, aplicatia incerca sa rezolve o problema inexistenta. Cel mai indepartat prieten al oricui este chiar Mos Craciun. N-ai cum sa nu fii prieten cu el.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related