A fost #ZiuaNesomnului si niciun Chio n-a dormit in Iorga 13

A fost #ZiuaNesomnului si niciun Chio n-a dormit in Iorga 13

Si eu sarbatoresc #ZiuaNesomnului, fara sa vreau, de vreo cateva zile. Am intalniri cu aceasta insomnie incapatanata, care vine pe nesimtite si se instaleaza confortabil cu mine in pat in jur de ora 1 dimineata. Invat sa traiesc cu ea in armonie. Ca sa intervina odata plictiseala si sa-si caute o relatie mai pasionala.

Apropo, #ZiuaNesomnului e o variatie a Zilei Internationale a Somnului (aceasta din urma fiind sarbatorita anual, in a doua vineri a lui martie). Celebrarea insomniacilor, in schimb, e nou infiintata.

Responsabili sunt departamentul de Social Media din Iorga 13 si Chio, care au sarbatorit-o zilele trecute. Nu declarativ, printr-o postare singuratica, ci pe bune, vreme de 24 de ore.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related