Arta in contrast cu cultura populara – o campanie Leo Burnett si iLeo pentru ART SAFARI

Arta in contrast cu cultura populara – o campanie Leo Burnett si iLeo pentru ART SAFARI

Leo Burnett si iLeo au conceput campania de promovare a primei editii a Pavilionului de Arta ART SAFARI Bucuresti, arata un comunicat din partea THE PRACTICE. Conceptul campaniei, desfasurata de la sfarsitul lunii aprilie si pe parcursul lunii mai, este de a prezenta arta in contrast cu cultura populara, excesiv promovata in ziua de azi, si de a-i oferi astfel un glas autentic.

Campania cuprinde executii OOH (panouri, plasme la metrou, ecranele de pe Cocor), print, radio, TV si digital. Vizualurile campaniei sunt selectate din randul lucrarilor pe care vizitatorii le pot vedea in cadrul Pavilionului, carora le-au fost atasate statement-uri despre arta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related