[SoMe 2020] Octavian Aftanasa: Așa vorbește internetul și dacă vrei să-l înțelegi, trebuie să să-i vorbești limba

[SoMe 2020] Octavian Aftanasa: Așa vorbește internetul și dacă vrei să-l înțelegi, trebuie să să-i vorbești limba

Octavian Aftanasa, Social Media Manager Geometry, a început în social media fără prejudecăți sau așteptări. Și chiar dacă de atunci s-au strâns câțiva ani de experiență, continuă să își păstreze perspectiva deschisă asupra mediului virtual. Pe măsură ce platformele au evoluat, a înțeles că dacă vrea să joace în continuare, trebuie să țină pasul sau se va pierde pe drum. Înțelege limba nouă a internetului și încearcă să o vorbească la rândul lui, caută explicații în spatele tensiunilor din online, din ce în ce mai intense, și le gestionează cu răbdare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related