Cristiana Belodan (GMP Advertising): Intotdeauna e mai usor sa judeci neputintele altuia decat pe-ale tale

Cristiana Belodan (GMP Advertising): Intotdeauna e mai usor sa judeci neputintele altuia decat pe-ale tale

Cristiana Belodan (Client Sevice Director GMP Advertising) nu arunca vina in curtea nimanui atunci cand vine vorba de nefericitele neconcordante in raportul dintre clienti si agentii. Cristiana nu aplica eticheta de client dificil asa de usor, iar cea mai buna practica interiorizata deriva de fapt dintr-o replica din Grand Hotel Budapest: “Grosolania este doar expresia fricii”. S-o ascultam in continuare pe Cristiana:

Ca in orice relatie, fie ea casnicie (contract cu fee lunar) sau concubinaj (project based), sunt greseli pe care le poti trece cu vederea, pe principiul trial and error, sau erori grave care afecteaza calitatea relatiei si emotiile ambilor parteneri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated