Cel mai indragit mogul din lume a sarbatorit implinirea celor 80 de ani si in Romania

Cel mai indragit mogul din lume a sarbatorit implinirea celor 80 de ani si in Romania


Mister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly si unul dintre cei mai simpatici moguli din toate timpurile, a implinit 80 de ani!


Cu aceasta ocazie, Hasbro Romania a organizat o petrecere eleganta si extrem de haioasa, la care au participat reprezentanti mass media si vedete precum Mihai Gainusa si colegii sai de la matinal, Ellie White si Doru Tinca, baietii de la Deep Central, Iulia Verdes sau George Pistereanu. 


Petrecerea aniversara a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondiala Monopoly. Invitatii s-au bucurat de un concept inedit, care le-a pus la incercare dibacia si norocul. Ei au fost indemnati sa raspunda provocarilor creative si haioase aduse de Mr. Monopoly, pentru a putea castiga premii si pentru a se distra alaturi de mereu tanarul mogul.

De asemenea, darnicul domn Monopoly a oferit de ziua lui o bicicleta Pegas, castigata de un oaspete norocos in cadrul unei tombole.

"Hasbro se mandreste cu faptul ca, desi are inaintata varsta de 80 de ani, jocul Monopoly continua sa fie la fel de popular si de indragit de oamenii din intreaga lume. Acesta este, cu siguranta, un motiv de sarbatoare, asa ca am organizat o petrecere jucausa pentru prietenii nostri, in stilul caracteristic domnului Monopoly. Le multumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig si Editura Litera pentru contributia adusa si ii invitam pe romani sa il sarbatoreasca si ei pe domnul Monopoly, jucandu-se Monopoly alaturi de familie sau prieteni," a declarat Larisa Popescu (brand manager Hasbro).

Atmosfera de la petrecere a fost intretinuta de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de buna dispozitie cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul pana la lacrimi... de ras. Mai multe informatii despre jocul Monopoly si fotografii de la petrecerea simpaticului mogul vor fi disponibile pe pagina de Facebook.

Mr. Monopoly sarbatoreste cei 80 de ani si alaturi de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicatiei "Provocarea Monopoly 80".

Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc. Aplicatia este disponibila aici unde jucatorii pot citi si regulamentul concursului. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related