Noi titluri gratuite doar in aplicatia de mobil "Read a Tree"

Noi titluri gratuite doar in aplicatia de mobil "Read a Tree"

Aplicatia de mobil "Read a Tree" - din cadrul campaniei "Read a Tree. Save a Book" creata de Geometry Global pentru elefant.ro - se bucura incepand de azi de alte 50 de noi titluri. In mod normal, pretul titlurilor variaza intre 8.99 lei si 27.99 lei, insa acestea pot fi descarcate gratuit doar prin intermediul aplicatiei de mobil cu un simplu scan al oricarui copac.

Printr-un share pe Facebook, utilizatorii isi pot invita prietenii sa sustina revolutia digitala a copacilor - o miscare impotriva defrisarilor masive. Pana acum, in primele trei saptamani, aplicatia a strans peste 40.000 de poze ale copacilor cititi de catre sustinatori.

"Ne bucuram ca un gand simplu si o aplicatie la fel de simpla au ajuns la inimile oamenilor. Ne bucuram ca dupa primele rezultate le putem oferi mai mult celor care iubesc natura. Faptul ca poti avea un titlu nou, gratuit, in biblioteca digitala este o mica rasplata a unei atitudini marete – aceea de a sustine integritatea padurilor. Suntem vocea celor 40.000 de copaci de pana acum si le multumim din suflet cititorilor! ", declara reprezentantii elefant.ro si Geometry Global.

Aplicatia de mobil a fost realizata folosind tehnologii de image recognition si are ca scop, odata cu raspandirea mesajului social, generarea de continut si trafic pentru categoria eBooks de pe elefant.ro.

"Read a Tree. Save a Book." este o aplicatie interactiva dedicata nu doar iubitorilor de eBook-uri, ci tuturor celor care constientizeaza problema distrugerii pomilor (peste 75% din padurile lumii sunt distruse de catre oameni, iar la fiecare trei copaci taiati, unul devine hartie).

Elefant.ro a imbratisat ideea si ofera impreuna cu edituri din Romania, o colectie inedita de eBook-uri (carti electronice) gratuite pentru utilizatorii aplicatiei. Printre autori: Nora Iuga, Deborah Harkness, Mihai Vieru, Adina Popescu.

Aplicatia de mobil ce sta in spatele campaniei poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related