Premiile Geometry Global la IAB MIXX AWARDS 2015

Premiile Geometry Global la IAB MIXX AWARDS 2015

Campania Geometry Global "Read a Tree. Save a Book" (elefant.ro) a primit cea mai mare distinctie a festivalului: Best Digital MIXX, iar "#DonezKM" (Ponderas) a fost numita "Best Social Media Campaign".

IAB Mixx Awards Romania a acordat agentiei Geometry Global Bucharest trei premii, dintre care si cea mai mare distinctie a festivalului: Best Digital MIXX.

Campaniile premiate au fost "Read a Tree. Save a Book" pentru elefant.ro (Best Digital MIXX si Best Mobile Project) si "#donateKM" pentru spitalul Ponderas (Best Social Media Campaign). Gala de premiere s-a desfasurat pe 11 iunie in deschiderea serii Viral Music, parte din festivalul ICEEFest. Festivalul a acordat 11 premii, o singura distinctie pe fiecare categorie.


"Read a Tree. Save a Book" (elefant.ro)


"#donateKM" (spitalul Ponderas)

Mihai Fetcu (Creative Director Geometry Global Bucharest) despre premiile castigate: "Simplitatea campaniei "Read a Tree. Save a Book" se bucura de un succes formidabil, iar „Best Digital MIXX” este descrierea perfecta a unei idei comunicate in doar 3 pasi (scanezi, salvezi, distribui) in cel mai activ mediu.

„#donezKM” a fost prima campanie de awarness pentru Ponderas. Am fost primii care am salvat o viata mobilizand oamenii sa isi doneze kilometrii. Mesajul nostru a ajuns si in Japonia, Spania, Franta – oameni care au donat de pe cele mai inalte culmi sau cele mai lungi trasee; am vazut pana unde poate merge o idee extraordinara prin puterea Social Media. Le multumesc oamenilor din creatie, strategie, client service, PR, traffic si financiar - a fost un „mixx” de idei si reactii care ne-au adus unde suntem acum.”


Mihai Fetcu (Creative Director Geometry Global Bucharest)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related