[Cu viralul la control] Alex Negoescu (CohnandJansen JWT): Viralele spun ceva misto despre cei care le dau forward

[Cu viralul la control] Alex Negoescu (CohnandJansen JWT): Viralele spun ceva misto despre cei care le dau forward

Pe vremea cand Instagram-ul si Whatsapp-ul nu erau nici macar concepute, daramite in buzunarele lui Zuck, exista acest serviciu pe care va veti chinui sa vi-l amintiti: MMS-ul. Un fel de precursor al mai sus numitelor aplicatii, prin mesajele multimedia puteai trimite mutunachi iubitei, glume de autobaza prietenilor si, in general, cam orice imagine, gif, sunet sau text. 

Prin 2007, o reclama la Cosmote care anunta ca MMS-ul e la pret de sms (!) crea o isterie pasnica in randurile iubitorilor de romanisme hilare:


Nu stim daca spotul, care a apartinut celor de la CohnandJansen JWT, a fost gandit "ca sa devina viral", dar ideea e ca le-a reusit. Asa ca am vrut sa ducem viralul la control cu 
Alex Negoescu (Deputy Creative Director, CohnandJansen JWT). Sa ne spuna el care o fi reteta unui viral, care sunt motivatiile oamenilor de a share-ui obsesiv spot-uri si cate si mai cate. In cele ce urmeaza:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related