Atentie, se inchid usile. Urmeaza statia: Aleea Principala WebDigital

Atentie, se inchid usile. Urmeaza statia: Aleea Principala WebDigital

Afla ca, de fiecare data cand te regasesti prin centru, esti in imediata vecinatate a unei agentii de comunicare. Noi ne-am propus sa construim o harta proprie, cu cat mai multe. Si sa avem si vedere de interior.

Haideti acum s-o luam inspre "cea mai centrala" zona posibila, pe la Unirii. Intr-o plimbare pe partea cu Dealul Mitropoliei, ajungi imediat la WebDigital.

De cate ori ai trecut pe langa ei cu autobuzul, masina sau ca simplu pieton? Si fara sa stii, dom'le. Ca daca stiai, intrai, dadeai "buna ziua", le luai niste flori, niste gustari, stateai la o vorba. Despre cum mai e cu segmentarea dinamica a publicului, cine oare isi mai pune baza in display advertising si de ce; poate chiar abordai imaginea de ansamblu a pietei de online marketing sau alte maruntisuri d-astea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneRelated