Camera din Fata se alatura demersului Asociatiei MaiMultVerde, pentru reimpadurirea Romaniei

Camera din Fata se alatura demersului Asociatiei MaiMultVerde, pentru reimpadurirea Romaniei

Prin sustinerea proiectului ”Fa cadou un copac” al Asociatiei MaiMultVerde, Camera din Fata a devenit prima cafenea responsabila social din Bucuresti, care alege sa doneze o parte din incasarile obtinute din vanzarea produselor pentru proiectele de impadurire desfasurate de asociatie. Copacii adunati indirect cu ajutorul clientilor cafenelei vor fi plantati in toamna acestui an. 

Inspirati de modelul partenerilor din agentia Craft Interactive (care doneaza copaci la fiecare proiect online sau campanie finalizate), responsabila cu comunicarea brandului Camera din Fata, cafeneaua/ceainaria va dona o parte din incasarile obtinute din vanzarile de ceai si cafea, Asociatiei MaiMultVerde.

Astfel, toti clientii care trec pragul „Camerei” din strada Mendeleev nr. 22 (Piata Amzei) se vor bucura de calitatea delicateselor si vor sprijini indirect demersul Camerei din fata si al Asociatiei MaiMultVerde: reimpadurirea Romaniei. Cu alte cuvinte, incepand de acum, clientii Camerei din Fata vor fi ecologisti!

De asemenea, in toamna, echipa Camerei din Fata impreuna cu trupa Voltaj, agentia Craft Interactive si clientii cafenelei doritori, vor participa la plantarea primilor puieti rezultati din aceasta colaborare, alaturi de voluntarii Asociatiei MaiMultVerde.

Pana acum, in cadrul campaniei ”Fa cadou un copac” desfasurate de MaiMultVerde incepand cu anul 2010, s-au plantat 30.000 de puieti la Ploiesti, pe Soseaua de Centura Est si la Snagov.

"Este important sa avem grija de mediul inconjurator, pentru sanatatea noastra si a generatiilor care vor urma. Este de datoria noastra, a fiecaruia dintre noi, sa protejam natura si sa ne implicam in activitati care sustin un mediu frumos si prielnic pentru o viata sanatoasa. Incercam sa le insuflam si copiilor nostri dragostea fata de natura, sa fie mandri atunci cand planteaza un copac sau o floare", a declarat Calin Goia (asociat Camera din Fata).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, UX Design,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related