Transavia si Golin au organizat a treia editie a Orei de nutritie

Transavia si Golin au organizat a treia editie a Orei de nutritie

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat sa promoveze obiceiurile alimentare sanatoase, elevii din invatamantul preuniversitar implicati in programul educational "Ora de nutritie" bucurandu-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hancu, specialist in nutritie si Membru de Onoare al Academiei Romane.

Editiile trecute ale Orei de nutritie au implicat sute de elevi din Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi, iar anul acesta campania va continua in Oradea, Brasov, Sibiu si Craiova.

Pe parcursul programului, elevii beneficiaza de lectiile predate de Prof. Dr. Nicolae Hancu si reconstituie meniul unei zile, invatand ce preparate sa consume la fiecare masa, ce alimente sa evite, cum sa aleaga corect produsele disponibile in magazine si ce presupune un stil de viata sanatos.

"Comportamentul alimentar se invata din copilarie. In plus, niciodata nu trebuie sa privim alimentatia izolat, ci sa o includem in conceptul complex de <<stil de viata>>. Este raspunderea noastra sa ne invatam copiii sa aiba un stil de viata sanatos prin alimentatie, activitate fizica si odihna. Din acest motiv, consider ca un astfel de program este cel mai potrivit loc unde cei mici pot invata despre nutritie, pentru a afla informatii verificate, care au la baza un temei stiintific", sustine dl. Prof. Dr. Nicolae Hancu.

 

"Suntem extrem de onorati sa sustinem Transavia in demersul de a crea o infrastructura educationala in ceea ce priveste alimentatia corecta si de a deschide astfel o cale catre un dialog durabil despre importanta obiceiurilor alimentare sanatoase," a declarat Anca Scarlat (Media Manager, Golin Romania).

 

Echipa Golin care implementeaza proiectul este formata din Anca Scarlat (Media Manager) si Ioana Toni (Media Associate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related