Smartbrand a creat conceptul de produs, brandingul si campania de lansare pentru colectia unicat de parfumuri organice Your Personal Aroma - A self Discovery by Raluca Vasile

Smartbrand a creat conceptul de produs, brandingul si campania de lansare pentru colectia unicat de parfumuri organice Your Personal Aroma - A self Discovery by Raluca Vasile

Smartbrand a creat un concept unic de produs, brandingul si evenimentul de lansare al colectiei de parfumuri integral organice, Your Personal Aroma- A Self Discovery by Raluca Vasile, prima colectie de parfumuri organice a unui scent designer roman, personalizate pentru 8 tipuri de personalitati olfactive feminine si masculine, cu declinare in arome personalizate de ambient.

Aromele de ambient signature pot fi organice- new luxury  dedicate brandurilor premium, sau intr-o varianta comerciala accesibila si marilor retele comerciale.

“Exista o nevoie de personalizare acuta a businessurilor, si mai ales a brandurilor comerciale cu spatii de vanzare, dar si a ownerilor care se identifica cu aceste branduri, asa ca ne-am gandit sa aducem acest concept de “signature scent branding” printr-un produs unic custom-made si in Romania. Astfel, ownerii de business isi pot personaliza spatiul brandului sau propriul spatiul de lucru cu o aroma personalizata, dar isi pot crea si un parfum unic ce le pune in valoare personalitatea si ii stimuleaza sa devina cea mai buna versiune a fiintei lor.” Raluca Vasile (scent designer YPA, consultant international in branding senzorial).


Raluca Vasile (creator YPA)

Produsul in sine este o inovatie pe piata din Romania, fiind primul produs de parfumerie premium autentic romanesc cu branding certificat international, un produs de casa creat de agentia Smartbrand specializata in branding senzorial, ce ofera servicii de consultanta si promovare de signature branding multisenzorial (olfactiv, audio-vizual, gustative si tactil pentru spatii private, concept store-uri si magazine comerciale) pentru companii si branduri personale.

Designul sticlei este de asemenea unicat, fiind creat de un tanar artist plastic sticlar, Iulia Nastase, cu care s-a lucrat in parteneriat.

Conceptul este de inspiratie romaneasca, pentru ca ne-am dorit sa cream un brand romanesc autentic, 100% aspirational pentru un produs unic de parfumerie. Punctul de pornire a fost coloana Infinitului a lui Brancusi, din linii drepte  si forme trapezoidale, cu care noi ne-am jucat un pic si am creat formele sticlelor feminine si masculine. 

YPA este o opera de arta in sine, insa cu utilitate practica, unicitatea conceptului fiind deja recunoscuta si pe plan international de specialisti in industria parfumeriei comerciale si reputati consultanti in branding senzorial.

Campania va fi insotita de filmul “How is made” si testimonialele celor 8 VIP-uri/personalitati/arhetipuri olfactive explorate de scent designer pentru care au fost create deja 8 prototipuri de parfum personalizat ce sunt disponibile incepand cu luna iunie si publicului larg.

Raluca Vasile este consultant international in branding senzorial pentru NPD, evenimente si experiente semnatura din magazinele comerciale si singurul parfumier roman certificat New Luxury code (parfumuri integral organice din esente rare) cu studii de specialitate la Seattle, Londra, Grasse si Milano.

La eveniment au fost prezente multe vedete, printre care Simona Patruleasa Ivanof alaturi de Sabin Ivanof, Roxana Iliescu Gabor impreuna cu Paul Gabor, Oana Sarbu, Gianina Corondan, Dana Savuica alaturi de fiica ei, Julie, Florentina Opris,  Adina Buzatu, Florin Dobre, alaturi de alti invitati speciali.

 

Evenimentul

La Palatul Noblesse - centru de arta si design, a avut loc lansarea colectiei de parfumuri, Your Personal Aroma – A Self Discovery, semnata Raluca Vasile, consultant international in branding senzorial pentru NPD, evenimente si experiente semnatura din magazinele comerciale si singurul parfumier roman certificat New Luxury code (parfumuri integral organice din esente rare) cu studii de specialitate la Seattle, Londra, Grasse si Milano.

Parfumurile sunt integral organice, din esente rare si pretioase, cu design unic si sunt personalizate pentru opt personalitati olfactive feminine si masculine identificate de parfumier.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un cadru princiar, la Palatul Noblesse, in prezenta Altetelor Regale, Printesa Lia si Printul Paul al Romaniei, care au primit cate un parfum personalizat, creat special pentru Altetele Sale.

Simona Patruleasa Ivanof alaturi de Sabin Ivanof, Roxana Iliescu Gabor impreuna cu Paul Gabor, Oana Sarbu, Gianina Corondan, Dana Savuica alaturi de fiica ei, Julie, Florentina Opris, Ioana Voiculet si Adina Buzatu, s-au numarat printre vedetele care au pasit pe covorul rosu si au beneficiat de parfumurile new luxury code custom made, create pe tipul de personalitate al fiecaruia.

De asemenea, au fost create parfumuri personalizate pentru Alin Galatescu, Vlad Mirita, Florin Dobre, Andreea Raducan.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta distinsa a lui Thea Heimovitz in calitate de gazda a evenimentului de lansare a colectiei Your Personal Aroma, fiind cea care a inmanat pretioasele parfumuri Altetelor Regale si invitatilor speciali, alesi special pentru a exemplifica fiecare tip de personalitate olfactiva explorata in cadrul colectiei.

In cadrul evenimentului pianistul argentinian Mariano Castro i-a incantat pe cei prezenti cu teme seducatoare, care au stat la baza misterului si jocurilor de senzualitate a unui cuplu de dansatori profesionisti de tango, Corina Petrescu si Laurentiu Lungianu, care au reusit sa vorbeasca celor prezenti despre povestea parfumului care a strabatut istoria odata cu omul, cea in care regina isi seduce regele prin puterea seducatoare a celor mai rare esente din lume.

Premiera in Romania, Your Personal Aroma este un parfum organic semnatura (disponibil in varianta unicat sau colectie limitata de 8 parfumuri personale, dar si ca arome de ambient unicat), cu adevarat natural, creat din cele mai fine si rare esente si absoluturi organice.

Nobil, arhetipal, cu design unic, YPA este singurul parfum custom-made ce raspunde exigentelor fiecarui tip din cele 8 personalitati olfactive identificate in parfumeria moderna:

  • Romantica - „Boheme Voyage” - Parfumul iubirii
  • Seducatoare - Oudh en Moksha” - Parfumul nocturn tulburator si hipnotic
  • Rebela - „Bois de Vetiver” - Parfumul eternei independente
  • Ingenua - „Chere Jardin” - Parfumul pur si fantastic
  • Cerebrala - „Palais du Bengale” - Parfumul intelectual desavarsit
  • Visatoare - „Songes au Provence” - Parfumul purtat de muze
  • Sofisticata - „Fleurs Royales” - Parfumul puterii nemarginite
  • Tandra - „Maison Adoree” – Esenta fertilitatii si a protectiei

"Aroma predominanta este florala si floral-exotica, cu note lemnoase, ambrate si fructate sau aromate. Este un echilibru perfect, e chimia esentelor rare si esenta lucrurilor, a amintirilor si momentelor importante. Fiecarei arome ii corespunde o nota predominanta, o stare si o personalitate arhetipala asociata, ce poate fi descoperita pas cu pas. YPA este realmente o descoperire personala”

Your Personal Aroma este o experienta de viata, o descoperire personala care ne poarta inapoi in trecut, ne proiecteaza in perioada copilariei trecand prin momentele importante ale vietii si ne aduce in prezent intr-o noua stare de revelatie, a celei mai bune formule despre noi insine.” Raluca Vasile (creator YPA).

 

Parfumurile se vor putea achizitiona de pe site-ul molecule-f.com, respectiv yourpersonalaroma.com, sau prin comenzi directe la [email protected] sau pe pagina oficiala de Facebook, iar pretul unui astfel de parfum incepe de la 100 euro.

Fotografii de la eveniment

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related