[Drumul spre Gatit: echipele] Mediafax Monitorizare planuieste sa cookitorizeze lumea-ntreaga

[Drumul spre Gatit: echipele] Mediafax Monitorizare planuieste sa cookitorizeze lumea-ntreaga

Nu suntem convinsi ca au tocmai planuri de cucerire a lumii, dar sigur vor sa dea pe spate juriul Cupei Agentiilor la Gatit by Lidl cu un preparat care se bazeaza pe ciocolata neagra: fetele de la Mediafax Monitorizare ne povestesc in cele ce urmeaza cum au ajuns sa formeze o echipa, ce experienta au intr-ale gatitului si ce asteptari au de la eveniment. 

Daca v-am trezit trezit apetitul pentru o competitie taios de dulce, aflati ca va mai puteti inscrie la Cupa Agentiilor la Gatit pana pe 3 iulie. Acum, ia sa vedem, ce au sa le transmita fetele adversarilor?

Saga formarii echipei

Andra: Eu am avut initiativa de a participa, Viviana a spus « da, da, da », apoi s-a alaturat si Alexandra. Pe Sorina am anuntat-o pe Whatsapp ca o sa participe, nici macar nu era in tara cand am decis.

Vivi: In viata privata sunt mama si sotie :) trebaluiesc pe acasa, prin curte si am grija de ai mei.

Sorina: Cand nu sunt la munca sunt o super-matusa.

Numele echipei

Andra: Echipa se numeste Mediafax Monitorizare, pentru ca toate provenim din departamentul de monitorizare, chiar daca intre timp Sorina s-a mutat la cercetare, iar Alexandra urmeaza sa se transfere la departamentul de vanzari.

Logo-ul echipei

Andra: Logo-ul Mediafax Cookietorizare a fost realizat de colegii de la creatie dupa ce au gustat preparatul cu care urmeaza sa ne prezentam in concurs. :)

Ingredientul secret ales

Vivi: Am ales ingredientul “ciocolata neagra” pentru ca este un ingredient pe care Sorina nu-l agreaza foarte tare si am considerat ca va fi o provocare pentru ea sa gasesca o reteta delicioasa si sofisticata care sa-i placa chiar si ei.

Experienta intr-ale gatitului

Andra: De gatit nu gatesc foarte des, pentru ca nu am timp si ma ajuta si mama. Insa, cu telefonul in mana si conectata la internet, pot sa prepar aproape orice reteta.

Vivi: Gatesc zi de zi, traditional, uneori experimentez chestii despre care citesc, imi place sa fac prajituri si sunt foarte entuziasmata cand incerc una noua.

Sorina: Incerc sa gatesc cat de des pot si sa incerc retete noi. Nu imi ies intotdeauna dar de fiecare data invat ceva nou. Pasiunea mea sunt prajiturile si cel mai bine ma pricep sa fac cheesecake (potrivit feedback-ului primit).

O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Sorina: Am crezut ca pot sa reincalzesc un souffle in cuptorul cu microunde. Am afumat toata casa.

Ce are publicitatea de invatat de la gatitul in echipa

Sorina: Gatitul in echipa este ca o campanie de publicitate. Mai intai ai un brief – ce trebuie sa gatesti, un buget – ingredientele, un brainstorming cum sa abordezi cel mai bine cererea clientului – alegerea retetei, productia – gatitul si produsul final – felul de mancare.

Un mesaj pentru adversari si unul pentru juriu

Andra : Cel mai bun sa castige ! :)

Vivi: Juriului ii transmitem ca ar face bine sa ne aprecieze preparatul pentru ca ne-am straduit foarte mult in alegerea/realizarea lui si am implicat foarte multi oameni in asta (in spatele preparatului se afla o adevarata armata de oameni).

Sorina: Sper sa plecam de acolo cu mai multe cunostinte, retete si prieteni. Cu voie buna si placere in ceea ce facem nu are ce sa nu iasa bun (deci nota maxima pentru orice preparat).

Momentul cel mai asteptat / cel mai temut

Vivi : Participarea in sine o astept cel mai mult; ma tem sa nu se intample ceva si sa nu iasa preparatul.

Sorina: Astept cu mare interes experienta si provocarile. Imi este teama ca nu ne vom incadra in timpul pus la dispozitie.

Andra: Ne incadram, ne incadram…

Bonus, o poza cu ele in bucatarie:

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle, cu promotionale creative de la Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de laAdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related