Peste 42 milioane de creatii Royalty Free sunt disponibile in Romania prin 123RF

Peste 42 milioane de creatii Royalty Free sunt disponibile in Romania prin 123RF

123RF, arhiva digitala de fotografii, ilustratii vectoriale, video footage, clipuri audio sau logo-uri, este de acum si in Romania, adaptata la realitatea noilor bugete de marketing si comunicare. 123RF este unul dintre liderii industriei de profil si un furnizor de materiale digitale foto si video de calitate pentru agentii de publicitate si design grafic, reviste, ziare si portaluri, companii de televiziune si film.

123RF este o arhiva digitala ce pune la dispozitia profesionistilor peste 42 de milioane de productii Royalty Free, la preturi accesibile si conditii de utilizare prietenoase.

Cu peste 100.000 de contributori, 123RF furnizeaza materiale noi intr-un ritm ridicat. 35.000 de noi productii sunt incarcate zilnic pe site, oferind astfel contribuitorilor sai posibilitatea de a-si promova si valorifica creatiile la scara globala.

In schimbul platii unui simplu abonament, clientii au acces la milioane de imagini ori clipuri high-resolution sau, alternativ, pot achizitiona pachete de credite pre-platite cu care isi pot satisface rapid nevoile creative.

"Prin sosirea sa in Romania, 123RF pune umarul la diversificarea ofertei de materie prima pentru producatorii de materiale vizuale, designeri, publisheri si, mai ales, pentru cei in cautare de content pentru marketingul spumant al zilelor noastre sau pentru canalele de comunicare digitale", spune Mihai Carder (Manager, 123RF Romania). 

123RF propune o oferta utila si mai ales profitabila, rezultat al combinatiei dintre un raport bun calitate-cost, flexibilitate in licentiere si experienta si cunoastere a pietei locale, toate aduse de oameni cu peste 15 ani de experienta in industrie.

"Da, 123RF (si nu numai el) este solutia atat pentru nevoile si posibilitatile profesionistilor independenti, ale celor care dispun de bugete limitate, cat si pentru cele ale marilor consumatori de materiale audio si video, aflati in plina lupta pentru obtinerea si pastrarea profitabiliatii, intr-un climat economic, hai sa-i zicem...provocator", adauga Mihai Carder. 

123RF este in Romania pentru a raspunde realitatii noilor bugete de marketing si comunicare si ofera atat clientilor, cat si contributorilor sai, solutii inovatoare de gestionare a continutului, ce simplifica si usureaza cautarea, selectia si cumpararea imaginilor si a filmelor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related