Meseriasii fac chestii meseriase cu poze de pe 123RF si castiga premii meseriase

Meseriasii fac chestii meseriase cu poze de pe 123RF si castiga premii meseriase

123RF Romania si IQads provoaca meseriasii in Photoshop, amatori sau profesionisti, sa participe la competitia de design si creatie vizuala "Meseriasii sunt pe 123RF" cu tema "Opriti distrugerea padurilor", gazduita de platforma The Creator.
La realizarea lucrarilor participante acestia sunt invitati sa foloseasca imagini de pe site-ul 123RF.com, o arhiva ce gazduieste peste 41 de milioane de fotografii, ilustratii vectoriale, footage video si materiale audio.

 

Ce trebuie sa faci?

Acum e momentul sa arati cat de meserias artist vizual esti!
Combina 5 imagini de pe 123RF.com intr-o fantastica epopee a creativitatii tale, care sa ilustreze ideea “Opriti distrugerea padurilor”. Talentul tau si resursele noastre merita puse in slujba unei cauze importante. Vrem sa cream impreuna un vizual care sa inspire, sa motiveze si sa impresioneze.

Ce ar trebui facut pentru salvarea padurilor, cum poti motiva oamenii sa se implice? Transpune-ti ideile intr-o lucrare memorabila si spectaculoasa. Inscrie-o pana pe 30 septembrie 2015 si intra in competitia pentru cele 7 premii: un telefon iPhone 6 (16 GB), o bicicleta TREK Marlin 5 29-er sau o tableta grafica WACOM INTUOS PRO L, cate 5 pachete formate din abonamente la Luerzer’s Archive de 1 an de zile si 75 de credite pre-platite de la 123RF.com.

123RF va premia si populariza cele mai spectaculoase compilatii realizate cu imagini descarcate gratuit de pe 123RF.com. La final, lucrarea castigatoare va fi afisata pe pagina de Facebook a 123RF Romania, pe pagina de Facebook a 123RF.com si pe blogul 123RF.
Lucrarile cele mai bune au sanse mari sa fie folosite in campanii sociale viitoare.

Mai tehnic:

123RF va aloca in mod GRATUIT cate 10 de credite fiecarui concurent, pentru a fi folosite la descarcarea imaginilor alese pentru realizarea lucrarii. Cauta-le cu atentie pe cele care te inspira, pentru ca vei putea inscrie o singura lucrare. Detalii despre modalitatea de obtinere a imaginilor vezi aici.

Imaginile trebuie sa fie PHOTOGRAPHY, nu VECTOR ILLUSTRATION si pot fi folosite ca atare sau prelucrate in cadrul creatiei finale, care nu trebuie sa contina text. In plus, ele trebuie sa fie din categorii diferite. 

Pentru mai multe detalii despre competitie iti stau la dispozitie regulamentul si sugestiile de pe site. Citeste cu atentie brief-ul inainte de a incepe lucrarea si foloseste-te de template-ul de inscriere pentru a-ti materializa ideile.

 

Model de inscriere:

Template inscriere (de la el pornesti):

Exemplu inscriere (aici ajungi - sau chiar la o lucrare mai "meseriasa"):

Codurile imaginilor folosite -  Ce vei avea de completat in campul de descriere din sectiunea de Inscriere:

Imagine 1: 5415398 Retro
Imagine 2: 
10485493 Tree
Imagine 3: 15314508 Businesswoman City
Imagine 4: 18179758 Wild Bird 
Imagine 5: 24485485 Trendy Fashion

 [ vezi brieful competitiei ]

 

La finalul competitiei, prin votul profesionistilor si al publicului larg de pe platforma TheCreator.ro, se vor desemna cele mai bune 7 lucrari ce vor fi premiate si promovate online si offline.

 

123RF Ltd. este o banca digitala ce pune la dispozitia profesionistilor peste 41 de milioane de productii Royalty Free precum fotografii, ilustratii vectoriale, video footage, clipuri audio si logo-uri, toate la un click distanta de a fi descarcate si incluse in campanii publicitare, materiale tiparite sau montaje audio-video. Mai mult de 35.000 de productii noi sunt incarcate zilnic pe www.123RF.com, ceea ce confera  contributorilor nostri o sansa importanta de a-si promova si valorifica creatiile la scara globala.

In schimbul platii unui simplu abonament, clientii pot avea acces imediat la milioane de imagini hires, sau alternativ, clientii pot achizitiona pachete de credite pre-platite cu care pot descarca materiale  in concordanta cu  bugetele alocate!

Meseriasii iau fotografii de pe 123RF.com.

The Creator este o platforma IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related