[123RF: Opriti distrugerea padurilor] Arata-ne cata meserie stii pana azi, la 23.59

[123RF: Opriti distrugerea padurilor] Arata-ne cata meserie stii pana azi, la 23.59

Ne pregatim sa incheiem perioada de inscrieri a competitiei Meseriasii sunt pe 123RF - tema "Opriti distrugerea padurilor", lansata de 123RF si IQads. Cu alte cuvinte, daca vrei sa ne arati cat de meseriasi esti in artele vizuale, mai ai la dispozitie cateva ore, pana se face 1 octombrie. Inscrierile se fac aici, dupa o consultare a briefului si dupa ridicarea unui kit-ul de inscriere

In caz ca iti lipseste lecitina, reamintim timeline-ul acestei competitii. Vom da cu voturi pe TheCreator pana in data de 15 octombrie. Mihai Coliban (Creative Director, Proximity Russia), Valentin Suciu (Creative Partner, Jazz), Mihai Carder (General Manager, 123RF Romania) si Mihaela Craciunescu, (Project Manager, IQads si SMARKvor juriza lucrarile shortlistate de voi si se vor alege 7 castigatoare. Anuntul il vom face pe 20 octombrie.

Acum vom cunoaste inca un meserias, dupa ce ti i-am prezentat deja pe cativa aici si aici. El este Andrei:

 

Andrei Popescu

 


Despre tine
Ma numesc Andrei Popescu si sunt un tanar regizor de film, scenarist si actor. Momentan lucrez pe contracte de colaborare cu mai multe trusturi media. Am absolvit Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, sectia Regie Film si TV, am mai facut cursuri de pregatire in regie si scenaristica la University of Southern California din Los Angeles si am participat in cadrul Sarajevo Talent Campus ca scenarist.

Pasiunea pentru design a prins contur odata cu nevoia de-a comunica mai bine viziunea mea regizorala membrilor echipei de filmare.

Am inceput timid cu storyboard-uri, un tool important al regizorului de-a comunica viziual povestea filmului tutror celor implicati in proiect, apoi am trecut la schite de decor si costume si intr-un final la afise de film pentru diverse proiecte personale. 

Participarea ta la competitia 123RF
Este prima data cand intru intr-o competitie de design si mi s-a parut o provocare interesanta.

Tema "Opriti distrugerea padurilor"
Am inteles de mult ca natura nu se regenereaza atata de repede pe cat putem noi sa o distrugem si cum sunt un iubitor al muntelui si un avid organizator de drumetii montane, m-am decis ca aceasta competitie e o buna ocazie sa dau si eu ceva inapoi naturii, sa o ajut cu o lucrare prin care sa trag un semnal de alarma.

Am facut trasee montane prin atatea locuri in care despadurirea ilegala si legala a lasat urme adanci incat  tema m-a atras ca un magnet si am luat-o drept un protest vizual puternic.

Interpretarea ta
Am tot auzit de multe ori expresia: "E frumoasa de la mama natura". De aici am pornit cu ideea ca frumusetea umana se leaga de frumusetea naturii. Am vrut sa transmit prin aceasta lucrare ca daca natura este sanatoasa si noi suntem sanatosi. De multe ori mi-am imaginat legatura dintre om si natura ca pe un cordon ombilical.

Pe masura ce distrugem natura si acest cordon incepe sa putrezeasca si in consecinta si noi sa ne uscam, usor, usor. O alta idee pe care am vrut sa o integrez a fost aceea a dualitatii omului fata de natura, un fel de Jekyll si Mr Hyde sau Frumoasa si Bestia (de unde si titlul).

Pe de o parte vor sa o admire, sa o vada cum se manifesta in toata frumusetea ei iar pe de alta parte vor sa o exploateze si sa o distruga in scopuri meschine.

Catre public
In primul rand, ma bucur sa vad atatia prietenii ai naturii care se revolta impotriva distrugerii ei si se manifesta in moduri atat de variate si puternice.

In al doilea rand, un vot in favoarea lucrarii mele ar fi si un vot simbolic pentru o legatura si mai puternica intre natura si frumusetea noastra interioara si exterioara.

 

123RF Ltd. este o banca digitala ce pune la dispozitia profesionistilor peste 41 de milioane de productii Royalty Free precum fotografii, ilustratii vectoriale, video footage, clipuri audio si logo-uri, toate la un click distanta de a fi descarcate si incluse in campanii publicitare, materiale tiparite sau montaje audio-video.  Mai mult de 35.000 de productii noi  sunt incarcate zilnic pe 123RF.com, ceeea ce confera  contributorilor nostri o sansa importanta de a-si promova si valorifica creatiile la scara  globala.

In schimbul platii unui simplu abonament, clientii pot avea acces imediat la milioane de imagini hi-res, sau alternativ, clientii pot achizitiona pachete de credite pre-platite cu care pot descarca materiale  in concordanta cu  bugetele alocate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related