Cine sunt meseriasii de pe 123RF?

Cine sunt meseriasii de pe 123RF?

123RF Romania si IQads au provocat in urma cu doua luni mintile creative sa-si demonstreze talentul in manuirea Photoshop-ului si sa participe la competitia de design cu tema “Opriti distrugerea padurilor”, gazduita de platforma TheCreator.ro. Pentru realizarea lucrarilor participante, concurentii au fost invitati sa foloseasca materiale de pe site-ul www.123RF.com, o arhiva de imagini ce gazduieste peste 41 de milioane de fotografii, ilustratii vectoriale, footage video si materiale audio.

Inscrierile s-au finalizat pe 30 septembrie, iar perioada in care publicul de pe TheCreator.ro a putut vota lucrarile preferate s-a incheiat pe 15 octombrie 2015. Competitia a adunat 59 de lucrari meseriase acceptate in competitie. Castigatorii au fost alesi in urma votului publicului (40% din nota finala) si votului unui juriu profesionist (60% din nota finala).

Juriul profesionist a fost format din:

  • Mihai Coliban, Creative Director, Proximity Russia
  • Valentin Suciu, Creative Partner, Jazz Communication
  • Mihai Carder, General Manager, 123RF Romania
  • Mihaela Craciunescu, Project Manager, IQads si SMARK

Hai sa vedem lucrarile castigatoare:

Locul 1: Hindsight, realizata de Vlad Gheorghiu si Laura Costachescu, care castiga un iPhone 6 (16GB), dar si premiul de popularitate, adica un pachet format dintr-un abonament Luerzer’s Archive si 100 de credite pentru 123RF.com.

Locul 2: They go, we go!, realizata de Grigore Andrei Emilian, care castiga un premiu la alegere dintre o bicicleta TREK Marlin 5 29-er si o Tableta Grafica WACOM INTUOS PRO L.

Premii Speciale, locurile 3, 4, 5, 6, care castiga cate un abonament Luerzer Archive + 75 de credite descarcare imagini de la www.123RF.com:

  - Drujba, realizata de Ciprian Basarab
  - Frumoasa si Bestia, realizata de Andrei Popescu
  - Speranta, realizata de Eugen Demeterca
  - Stramosul, realizata de Lucian Niculescu

Multumim tuturor participantilor!

123RF Ltd. este o banca digitala ce pune la dispozitia profesionistilor peste 41 de milioane de productii Royalty Free precum fotografii, ilustratii vectoriale, video footage, clipuri audio si logo-uri, toate la un click distanta de a fi descarcate si incluse in campanii publicitare, materiale tiparite sau montaje audio-video. Mai mult de 35.000 de productii noi sunt incarcate zilnic pe www.123RF.com, ceeea ce confera contributorilor o sansa importanta de a-si promova si valorifica creatiile la scara globala.

In schimbul platii unui simplu abonament, clientii pot avea acces imediat la milioane de imagini hi-res, sau alternativ, clientii pot achizitiona pachete de credite pre-platite cu care pot descarca materiale  in concordanta cu  bugetele alocate!

Meseriasii iau fotografii de pe 123RF.com.

TheCreator.ro este o platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related