Meseriasi, intram pe ultima suta de metri. Ultimele 2 saptamani in care va mai puteti inscrie lucrarile cu tema "Opriti distrugerea padurilor"

Meseriasi, intram pe ultima suta de metri. Ultimele 2 saptamani in care va mai puteti inscrie lucrarile cu tema "Opriti distrugerea padurilor"

Competitia creativa Meseriasii sunt pe 123RF, lansata de 123RF Romania si IQads pe platforma TheCreator, se indreapta cu pasi mari spre final. Mai sunt 2 saptamani in care poti realiza o lucrare spectaculoasa cu tema “Opriti distrugerea padurilor” pentru a ne arata ce meserias artist vizual esti tu.

Peste 35 de lucrari au fost inscrise pana acum. Iti prezentam mai jos o selectie scurta a lor, ca sa te inspire.

Intre timp, trebuie sa vezi cine te va nota. Asa ca, pe langa publicul larg dornic sa apese butonul “Voteaza”, vei avea juriul profesionist format din:

  • Mihai Coliban, Creative Director, Proximity Russia
  • Valentin Suciu, Creative Partner, Jazz Communication
  • Mihai Carder, General Manager, 123RF Romania
  • Mihaela Craciunescu, Project Manager, IQads si SMARK

 

Premiile competitiei

Poti castiga un iPhone 6, o bicicleta TREK Marlin 5 29-er sau o tableta grafica WACOM INTUOS PRO L, sau unul din cele 5 pachete formate din abonamente la Luerzer's Archive si cate 75 de credite pentru 123RF.com, si evident, gloria eterna de minunat artist vizual.

 

Inspira-te!

Starnim meseriasul din tine cu cateva exemple de lucrari inscrise pana in acest moment. Asteptam si creatia ta!

 

 Hindsight, lucrare realizata de Vlad Gheorghiu si Laura Costachescu



Sad pandas, creatie realizata de Zambila Catalin



The Green Souvenir, lucrare inscrisa de Bogdan Boiangiu



They go, we go!, creatie inscrisa de Grigore Andrei Emilian



 Si tu esti NATURA!, lucrare realizata de Mihai Iulian Graul



Memento mori, creatie realizata de Manolache D. Razvan

 

Mai ai timp sa te inscrii pana pe 30 septembrie!
Mai multe detalii gasesti in Regulament.
Nu uita ca inainte de a incepe este extrem de important sa citesti cu atentie brief-ul si abia la pasul urmator te poti folosi de kit-ul de inscriere pentru a-ti pune ideile in aplicare pentru realizarea lay-out-ului.

Competitia va desemna cele mai bine clasate 7 lucrari prin votul profesionistilor si al publicului de pe platforma TheCreator. Fiecare lucrare premiata va fi promovata, pe pagina de Facebook a 123RF Romania, a 123RF.com, pe blogul 123RF.com si pe IQads.

Educative, cu o tenta moralizatoare, ilustrand un viitor post-apocaliptic sau speranta intr-unul mai bun, imaginile meseriasilor care fac chestii meseriase se gasesc pe site
Tot aici gasesti si toate informatiile de care ai nevoie pentru a te inscrie in competitie.

123RF Ltd. este o banca digitala ce pune la dispozitia profesionistilor peste 41 de milioane de productii Royalty Free precum fotografii, ilustratii vectoriale, video footage, clipuri audio si logo-uri, toate la un click distanta de a fi descarcate si incluse in campanii publicitare, materiale tiparite sau montaje audio-video.  Mai mult de 35.000 de productii noi  sunt incarcate zilnic pe www.123RF.com, ceeea ce confera  contributorilor nostri o sansa importanta de a-si promova si valorifica creatiile la scara  globala.

In schimbul platii unui simplu abonament, clientii pot avea acces imediat la milioane de imagini hi-res, sau alternativ, clientii pot achizitiona pachete de credite pre-platite cu care pot descarca materiale  in concordanta cu  bugetele alocate!

Meseriasii fac chestii meseriase cu imagini de pe 123RF.com!

 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related