Cum sa participi la festival de pe canapea

Cum sa participi la festival de pe canapea

Acum, cand culmile interactivitatii sunt depasite zilnic cu cate un app, nici nu mai trebuie sa pleci de acasa ca sa ajungi la concerte.Pentru festivalul de la Sziget, care incepe saptamana asta, Telekom si DDB au lansat #FestivalBuddy. Filosofii au cautat in zadar, atatea mii de ani: sensul existentei era chiar aici. Viata exista pentru a fi share-uita.

Asa ca prin aceasta aplicatie au fost creati trei boti, amici de festival, care prin tele-prezenta lor le permite oamenilor din alte colturi de planeta nu numai sa vada si sa asculte ce se intampla la Sziget, dar si sa interactioneze cu cei de acolo. Acestia sunt purtati pe umeri de anumiti ghizi ai festivalului, special selectionati.

Cine isi doreste o astfel de participare poate sa se inscrie aici, intre 12 si 17 august.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related