Creeaza povesti cu gasca ta in competitia NESCAFÉ 3in1 Experiences

Creeaza povesti cu gasca ta in competitia NESCAFÉ 3in1 Experiences

NESCAFE 3in1 si IQads te provoaca la o sesiune intensa de creatie pentru urmatoarea aventura in gasca. Fie ca ai deja o gasca pusa pe distractie sau ca iti imaginezi cum ar fi sa ai una, arata-ne povestea ta, inscriindu-te in competitia de creatie video NESCAFE 3in1 Experiences pana pe 8 octombrie, pe platforma The Creator.

NESCAFE 3in1 aduce gasca impreuna, cu ideile vii tu, iar de plan n-avem nevoie. De la cafeaua savuroasa care te inspira sa pornesti o experienta noua alaturi de prietenii tai vine competitia care strange cele mai tari idei de experiente impartasite cu gasca. E pretextul sa va adunati, scanteia sa traiti momente misto impreuna, impulsul sa nu lasati oportunitatile sa treaca pe langa voi si unul din motivele pentru care o sa aveti amintiri de pomina. Iar acum vine sa va si arate cum o face, cu idei de la cei mai buni, adica de la voi.

 

Ce asteptam de la tine

Cat ai zice 3in1, fa un clip care sa starneasca pofta de experiente noi traite impreuna cu prietenii. Vrem de la tine un clip de maxim 90 de secunde care sa dea tinerilor idei de experiente impartasite cu gasca lor. Un clip demn de respectul si invidia lor creativa, in care ei sa se regaseasca si pe care sa vrea sa-l dea mai departe. Un clip care sa-i starneasca si pe cei care-l vad catre noi experiente.

Nu e musai sa fii in target, e musai sa ai idei si sa stii sa le pui in video. Fie ca ne arati cum traiesti aventuri pornite pe neasteptate acum sau ca reconsitui cum te distrai in tinerete, experientele cu prietenii raman un evergreen.

 

Ce-ti iese

3 in 1: premii, gloria de a fi avut tu ideile care starnesc prietenii si recunoastere din partea comunitatii creative.
Premiile vor insuma 3.000 de euro.

Informatiile despre aceasta editie a competitiei si update-uri cu lucrarile admise sunt disponibile pe site-ul competitiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Alecsandra Tanasa
acum 8 ani
De ce nu apare nici un filmulet in rubrica inscrieri. Nu ar fi trebuit sa fie afisate ca sa fie votate de catre public? E concurs sau nu ?
Cornea Costel
acum 8 ani
Unde sunt creațiile ? Cum pot fi votate ?
viena
acum 8 ani
fghjh


Branded


Related