L!VE - divizia de BTL Mediapro Pictures

Divizia BTL a Mediapro Pictures, infiintata anul acesta, are din aceasta saptamina o identitate proprie. L!VE este numele sub care specialistii in evenimente ai grupului PRO vor continua sa isi ofere serviciile pe piata autohtona de publicitate neconventionala. Marca a fost aleasa dintr-o lista de aproximativ 30 de variante rezultate dupa brainstorming, iar propunerea i-a apartinut lui Andrei Boncea.

"Sintem convinsi ca L!VE este o titulatura care ne reprezinta intrutotul. Alegerea a fost una fireasca si nu am luat in calcul doar faptul ca facem parte dintr-un grup in care "directul" este o tehnica uzuala de televiziune si radio. L!VE reprezinta in primul rind spiritul echipei pe care am creat-o, maniera in care tratam fiecare proiect incepind de la brief si pina la cercetarea de evaluare post-event, circuitul fluent de comunicare in atit in interiorul grupului, cit si cu clientii sau cu furnizorii externi. Avem toate motivele sa consideram ca aceste valori vor reusi sa construiasca un brand puternic in jurul acestei marci care pur si simplu suna bine", declara Otilia Dumitrut, directorul L!VE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related