FIVE'S face spectacol fara compromisuri la ADfel

FIVE'S face spectacol fara compromisuri la ADfel

De-ar fi sa comprimam povestea tehnica FIVE'S, ar suna cam asa: 

Creator si inovator, de evenimente acompaniator
Ce pune-n scena spectacole de top

Five's te-asteapta sa te-mbie
Intr-o lume de magie.

Cu ajutorul lor, ADfel 2014 a fost memorabil, caci FIVE'S nu face nimic cu jumatati de masura. Va povesteam si despre valorile dupa care se ghideaza intreaga echipa: magie, spectacol, inovatie. 

Anul acesta, FIVE'S vine la ADfel 2015 cu ceva in plus: o zona in care ei insisi se exprima printr-o desfasurare de forte pe masura creativitatii lor, caci specialistii va vor arata imagini inedite si lumini deosebite, printr-o mostra de talent tehnic, pe intelesul priceputilor, dar si atehnicilor deopotriva.

Mai mult decat un producator de evenimente, FIVE'S isi va arata priceperea de creator de spectacol prin povesti din fata si culisele scenei. Nu va sfiiti sa ii intrebati pe reprezentantii FIVE'S de solutiile creative pentru orice tip de eveniment, avem deja o gramada de exemple care sigur v-au dat pe spate: Turneul "Zilele Prieteniei" de la Bergenbier, Festivalul Bucharest Green Sounds din Herastrau, Festivalul de Jazz in aer liber Promenada, The Color Run, si cate si mai cate.

Despre Five’s
Producator tehnic de evenimente & creator de spectacol - are de 20 de ani toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite cu siguranta si control de tehnicieni inimosi si isteti care iti iau grija de pe umeri si iti aduc satisfactie in inima si P&L.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related