Prima pagina din enciclopedia NESCAFE 3in1 Experiences a fost scrisa: afla-i castigatorii

Prima pagina din enciclopedia NESCAFE 3in1 Experiences a fost scrisa: afla-i castigatorii

Tam, tam, ba dum tsss: am vrut sa recream un drum roll pe romaneste. Ei bine, chiar daca n-am reusit, macar v-am captat atentia pentru ca, dupa doua luni si-un pic de inscrieri si vot, va aducem in fata castigatorii competitiei video NESCAFE 3in1 Experiences.

La sfarsitul lui august porneam, odata cu a noastra provocare, si Manifestul NESCAFE 3in1 Experiences, prin care NESCAFE 3in1 si IQads va lansau cel mai bun pretext pentru a va aduna prietenii la un loc.

V-am indemnat sa nu lasati pe maine ce puteti face acum si sa va ganditi la aventuri mai mici sau mai mari care sa va includa toata gasca. Am vrut sa vedem videoclipuri care sa va faca sa exclamati "Noi de ce nu ne-am gandit la asta?" si sa va convinga pe loc sa ziceti "Hai!".

Raspunsuri video am primit din plin: 46 de inscrieri si 17 lucrari aprobate in competitie.

Drumul pana aici a fost presarat cu fel si fel de experiente cu gasca de prieteni, pe care participantii le-au filmat sau animat special pentru voi. Enciclopedia pe care o compun va sta la dispozitie pe site-ul competitiei, in formula de 17 videoclipuri care sa va dea idei creative de petrecut timpul in gasca.

Se zice ca tinerii n-au prea multa rabdare, asa ca n-o mai lungim. Iata castigatorii primelor trei locuri:

Locul I: 3 plus unu, de Ivanca Diaconescu:

 

Locul II: O vacanta in fiecare cana Nescafe, de Bogdan Topirceanu:

Locul III: Aventura incepe cu un Nescafe, de Bart Andrei-Cristian:

 

In gasirea celor mai inspirate experiente cu prietenii, votul publicului larg (40% din nota finala) a fost completat de votul juriului profesionist (60% din nota finala), format din: Hypno (regizor), Andrei Lacatus (DJ, om de radio, vlogger), Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest), Lucian Pavel (Senior Brand Manager Beverages, Nestle) si Camelia Balinca (Head of Newcast, Zenith Romania).

Responsabilitatea membrilor juriului a fost mare, caci premiile sunt pe masura: pe langa recunoasterea comunitatii creative si hai, poate si-un pic de invidie, primele trei locuri isi vor imparti premii in valoare totala de 3000 de euro.

Acum e randul vostru: recreati experientele celor aprobati in competitie, inspirati-va din ele pentru o experienta diferita sau imaginati-va una de la 0. Orice ati alege, veti scrie urmatoarele capitole ale Enciclopediei NESCAFE 3in1 Experiences.

 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related