Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea pentru Adecco, cel mai mare jucator din domeniul resurselor umane

Rogalski Damaschin gestioneaza comunicarea pentru Adecco, cel mai mare jucator din domeniul resurselor umane

Incepand cu luna noiembrie, agentia Rogalski Damaschin Public Relations gestioneaza comunicarea pentru Adecco, liderul global si local al pietei de management al resurselor umane.

Agentia va asigura consultanta strategica, managementul relatiei cu liderii de opinie si comunicarea proiectelor flagship ale Adecco, precum Global Talent Competitiveness Index, Alliance for Youth, Athlete Career Program si Adecco Team Tokyo 2020. Colaborarea are in vedere cresterea vizibilitatii brandului in randul romanilor in cautare de lucru sau de noi oportunitati in cariera si pozitionarea Adecco ca un partener “one stop shop” pentru companiile care isi extind operatiunile in Romania.

„Piata muncii din Romania este in continua dezvoltare, iar gasirea si pastrarea talentelor devine una dintre cele mai importante preocupari ale firmelor si antreprenorilor. Colaborarea cu Rogalski Damaschin, un lider in comunicarea corporate, ne va ajuta sa pozitionam brandul Adecco ca inovator si furnizor de top de solutii eficiente in domeniul gestionarii resurselor umane. Dam astfel o dimensiune noua comunicarii noastre cu publicul larg si managerii de HR precum, cu institutiile relevante ale statului si cu sectorul neguvernamental. Asteptam cu interes sa initiem impreuna cu Agentia o serie de proiecte care sa confirme promisiunea noastra: <<Better work. Better life>>”, a declarat Florin Godean, country manager Adecco Romania.

Lider global pe piata resurselor umane

Prin expertiza sa globala, Adecco ofera solutii atat pentru forta de munca flexibila cat si pentru personalul calificat. In cazul ambelor abordari ale pietei, compania se concentreaza pe excelenta operationala, specializare si modele eficiente de abordare a provocarilor din fiecare segment.  Adecco ii incurajeaza pe angajatii actuali si viitori sa vada oportunitatea in toate formele sale, sa accepte provocarile cu incredere si, impreuna cu liderul pietei, sa contribuie la schimbarea modului cum va arata serviciul viitorului.

Grupul Adecco este liderul pietei furnizorilor de solutii de resurse umane, cu peste 32.000 angajati full time si circa 5.100 de sucursale in peste 60 de tari. Adecco ofera o paleta variata de servicii, conectand in fiecare zi circa 700.000 de asociati cu firmele in cautare de forta de munca. Serviciile oferite de Adecco pot fi incadrate in urmatoarele categorii: angajari temporare, plasare permanennta, tranzita carierei si dezvoltarea de talente precum si outsourcing si consultanta. Grupul Adecco are sediul in Zurich-Glattbrugg, Elvetia, este una din companiile cuprinse in topul Fortune Global 500 si este listata la bursa de valori elvetiana.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related