Silva bruna. Pentru Claudiu

Silva bruna. Pentru Claudiu

Prietenii lui Claudiu Petre (mahmur.info) stiu ca nu prea pierdea vremea cu berea blonda, trecea direct la Silva bruna; asta ii era preferata. Si tot ei au mers cu o propunere catre agentia FRIENDS\TBWA si brand. "Prietenii lui si-au dorit foarte tare acest lucru si minunat mi se pare faptul ca s-a putut intampla", spune Alex Pomana (Creative & Strategic Planner la FRIENDS/TBWA) intr-un comentariu pe Facebook. 

Lui Claudiu, decorat de presedintele Iohannis ca urmare a curajului aratat la incendiul din Colectiv, i s-a dedicat astfel o editie limitata de Silva bruna in semn de omagiu.


Printre primele imagini care au aparut pe Facebook se numara si cea de mai sus. In comentariile de aici si aici, Alex Pomana a taguit intreaga echipa implicata (Bogdan Turcanu, Vladi Paunescu, Mario Gazebro, Adrian Preda si Lorena Stoica), mentionand si contextul intregului demers.

Potrivit acestuia, sticla #findme nu va fi comunicata si nu va fi disponibila la raft.

 
Intr-o alta latura a Facebook-ului, Catalin Davidescu (Impreuna Rezistam & Dark Side Ink Division) face un top 3 neconventional:


Mai multe postari cu sticla in editie limitata au inceput sa apara si pe Instagram:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related