De Sarbatori, Timisoreana si Syscom Digital au colindat „digital” consumatorii

De Sarbatori, Timisoreana si Syscom Digital au colindat „digital” consumatorii

Timisoreana si agentia de marketing interactiv Syscom Digital au reinterpretat colindele traditionalele de sarbatori si i-au urat „digital” pe toti cei care au vizitat in decembrie AFI Palace Cotroceni.

In perioada 12-27 decembrie 2015, in cadrul campaniei de iarna #SarbatoriAcasa, Timisoreana si Syscom Digital au gasit formula ideala pentru a aduce mai aproape de bucuresteni colindele si spiritul Craciunului.

Astfel, in AFI Palace Cotroceni a fost instalat „butoiul digital” Timisoreana, in interiorul caruia rula un video cu colinde reinterpretate de baietii de la Sector 7. Butoiul Timisoreana a atras sute de vizitatori offline, iar colindul a fost popular si in mediul online.

 

"Prin aceasta activare, am vrut sa aducem spiritul Sarbatorilor de iarna aproape de oameni, intr-un loc de petrecere a timpului liber foarte frecventat in acea perioada de Craciun si ne bucuram ca am reusit sa ii inveselim pe toti, printr-o experienta deopotriva amuzanta si traditionala.", a spus Cristina Gherman (Senior Brand Manager Timisoreana).

 

"Pentru ca Timisoreana este un brand cu traditie, ideea de colind a fost imediat imbratisata, insa, acestei componente traditionale i-am adaugat elemente digitale de interactivitate, care au generat nu numai rezultate foarte bune, dar au reusit si sa transforme experienta de brand intr-una cu adevarat memorabila pentru consumatori, iar acesta este, credem noi, cel mai important castig al intregii actiuni.", a declarat Maia Novolan (Digital Strategist si General Manager la Syscom Digital).

 

Cu acest proiect, Syscom Digital si-a extins portofoliul proiectelor digitale “out of the box”, multe dintre ele reprezentand premiere pentru Romania.

De-a lungul timpului, agentia a creat experiente cu adevarat speciale pentru consumatori, printre care se numara bannere online interactive, aplicatii de Augmented Reality, aplicatii in social media, campanii interactive si cross-promotion, mecanisme originale de participare in cadrul promotiilor nationale etc.

Acest proiect este realizat de Timisoreana si Syscom Digital, in colaborare cu Kaleidoscope Proximity si GMP Advertising.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related