GMP Advertising a lansat primul spot publicitar pentru Revigrip Sinus

GMP Advertising a lansat primul spot publicitar pentru Revigrip Sinus

GMP Advertising aduce in prim plan recapatarea starii de sanatate in timp rapid prin intermediul celui mai recent spot publicitar realizat pentru medicamentul Revigrip Sinus, produs de catre Solacium PHARMA.

Spotul prezinta, sub forma unui trailer de film, pericolele cu care se confrunta o femeie care are un stil de viata activ din punct de vedere profesional, in decursul unei zile, in sezonul rece, cu accent pe modul prin care medicamentul a ajutat-o sa lupte impotriva acestor pericole.

Clipul surprinde specificul brandului Revigrip Sinus, care se adreseaza oamenilor activi, dar si capacitatea produsului de a combate rapid simptomele de raceala si gripa.

Revigrip Sinus este o combinatie de paracetamol si clorhidrat de pseudoefedrina, eficient in combaterea simptomelor de raceala si gripa, manifestate prin congestie nazala si rinoree, febra si durere (durere de cap, durere in gat, durere sinusala), usor de inghitit si care nu provoaca somnolenta.

"Am vrut sa prezentam medicamentul ca pe aliatul de incredere al unei eroine hotarate sa castige lupta cu simptomele racelii si gripei, iar cea mai buna modalitate de a arata acest lucru in 30 de secunde a fost un trailer de film de actiune. De ce? - vor intreba unii. Pentru ca binele invinge, mai ales cand e sub forma de tablete filmate", a afirmat Bogdan Raileanu (Group Creative Director).

 

Echipele participante

Echipa GMP Advertising care a lucrat la realizarea campaniei este formata din: Bogdan Raileanu – Group Creative Director, Razvan Raicu – Senior Art Director, Ioana Gheorghita – Head of Strategy, Ioana Dobrinescu – Junior Strategic Planner, Adrian Radu – AV Producer, Alexandra Mihus – Senior Account Manager si Bianca Negre – Senior Account Executive.

Echipa Solacium PHARMA care a lucrat la acest proiect este formata din: Tony Trasca – General Manager si Andreea Sirbu – Junior Brand Manager.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related